Personenvervoer

PERSONENVERVOER

De 19-persoons luxe mini-touringcar

Deze bescheiden touringcar is met 19 zitplaatsen aan boord (alle voorzien van gordels) uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen. Door het getinte glas en de airconditioning krijgt deze bus al gauw een luxe uitstraling. De mini-bus is verder voorzien van een cd- en dvd-speler met beeldscherm en een microfoon. Tot slot is het mogelijk om uw eigen muziek af te spelen, door de aanwezige iPod-aansluiting.

De 25-persoons luxe mini-touringcar

Deze mini-bus biedt plaats aan vijfentwintig verstelbare zetels, alle voorzien van gordels. Net als de 19-persoonsbus is deze mini-touringcar voorzien van getint glas, airconditioning. Eveneens aan boord: een koelkast, cd- en dvd-speler met beeldscherm en een microfoon.

De 35-persoons touringcar

Hoewel de term touringcar anders doet vermoeden, is deze 10-meter lange bus toch uitermate geschikt om in smalle straatjes en door wijken te manoeuvreren, daar waar de grotere bussen niet kunnen komen. Deze gezellige bus heeft 35 zetels aan boord, alle wederom voorzien van gordels. Daarnaast beschikt de bus over tafeltjes en is er zelfs een knus, rond zitje achterin. In de bus bevinden zich verder een toilet, koelkast, airconditioning, microfoon, cd-/dvd-speler en tot slot een usb-aansluiting.

50-persoons Mercedes-Benz-touringcar

Met 50 verstelbare zetels (alle voorzien van gordels) is deze Mercedes-Benz touringcar één van de grotere bussen in ons wagenpark. Tegen een meerprijs kan er in deze bus ruimte gecreëerd worden voor 3 à 4 tafeltjes. Voorts is de bus eveneens voorzien van eerder genoemde gemakken zoals airconditioning, toilet, cd- en dvd-speler, tv, microfoon, koelkast en zelfs een keukentje voor koffie of thee.

50-persoons luxe Volvo-touringcar

Net als de Mercedes-touringcar biedt de luxe Volvo-touringcar plaats aan 50 verstelbare zetels, alle voorzien van gordels. De uitrusting van deze bus is nagenoeg idem aan die van de Mercedes-bus, dus ook hier treft u airconditioning, toilet, cd- en dvd-speler, tv, microfoon, koelkast en een waterkoker voor koffie of thee.

60-persoons luxe touringcar

Dit is de grootste bus in ons wagenpark. Hij is voorzien van 60 zetels, alle wederom voorzien van gordels, inclusief een gidsstoel voorin de bus. Het zal u niet verbazen dat ook deze touringcar beschikt over airconditioning, toilet, cd- en dvd-speler, tv, microfoon, koelkast en een keukentje voor koffie of thee.

54-persoons touringcar

Deze bus is speciaal voor rolstoelvervoer en beschikt over 54 zitplaatsen, alle voorzien van gordels. Onze chauffeur helpt u met uw rolstoel met behulp van een hydraulische lift de bus in. Dit kan overigens even duren, voor 5 passagiers in een rolstoel heeft hij ongeveer 20 minuten nodig. Hierna worden de rolstoelen vastgezet met het vastzetsysteem, voor een comfortabele en veilige reis. Goed om te weten: in de touringcar bent u via Taxi Leenders verzekerd, daarbuiten via uw eigen (reis)verzekering. De lift is 120 cm lang x 80 cm breed en de hefcapaciteit is 400 kg. Deze touringcar heeft – net als alle andere grotere touringcars – alle luxe aan boord. Airconditioning, televisieschermen en dvd-spelers, een geluidsinstallatie, koelkast, waterkoker voor koffie en of thee en natuurlijk een toilet. De perfecte touringcar voor rolstoelvervoer, voor een dagje weg of een meerdaagse reis.

 

De indeling van touringcars voor rolstoelvervoer is maatwerk. Onze touringcars bieden plaats aan max 54 personen. Bijvoorbeeld een indeling met 1 rolstoel biedt dan plaats aan max 50 zitplaatsen. 2 rolstoelen aan 48 zitplaatsen, 3 aan 46 zitplaatsen enz. (1 extra rolstoel kost 2 zitplaatsen)

Zo kom je er wel